Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII GDPR


05.05.2019

1. Aspecte Generale
Prezentele Termeni si Conditii („Termeni si Conditii”) guverneaza raporturile dintre SC DAVEXIM SRL o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Brasov, str. Murelor nr. 38, („Societatea” sau „Noi” sau “compania noastra”) si persoanele care utilizeaza („Utilizatorul”) pagina de internet www.davexim.ro („Site-ul” sau „davexim.ro” sau “site-ul nostru”) ce poate fi rulata pe un echipament informatic de tip calculator / desktop / laptop / notebook sau un dispozitiv mobil, de tipul smartphone si/sau tableta.
Accesarea si utilizarea Site-ului, inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.
PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACESTI TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMÂNT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE „AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE SITE-ULUI”).
BIFÂND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR. DE ASEMENEA, IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII SI CARE POATE FI ACCESATA AICI. Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului si termenii si conditiile de utilizare.
Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati site-ul, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).
Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, sau a Serviciilor oferite de Noi, dupa caz.

2. Serviciile
Serviciile oferite de site-ul nostru se adreseaza (i) Utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, care viziteaza site-ul. Site-ul nostru este un site care va acorda posibilitatea de a afla informatii despre serviciile oferite de compania noastra, precum si aceea de a accesa zone destinate clientilor companiei noastre, accesbile in baza unui username si a unei parole, in care utilizatorii pot afla informatii despre consumul lor de energie, vizualiza locurile de consum, pot efectua plati la facturile emise de compania noastra si pot face solicitari / reclamatii, precum si a vizualiza fisa de client.
Dezactivarea contului din baza noastra de date se poate face oricând sau, daca doriti. In cazul in care dezactivati contul de client din baza de date, datele dumneavoastra legate de contractele expirate sau in derulare vor fi pastrate conform legislatiei in vigoare. Acest lucru se face trimitand un email la adresa dpo@davexim.ro, solicitand pentru adresa de mail de pe care ati trimis mail, dezactivarea contului. Aceasta procedura dureaza maxim 48 de ore.

3. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul site-ului nostru (precum si orice alt material având legatura cu acesta) trimis catre dvs. prin email sau furnizat catre dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut"), apartin companiei noastre si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea companiei noastre sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a site-ului nostru. Puteti folosi continutul site-ului nostru doar pentru uzul dvs. si al companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in site-ul nostru. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul site-ului nostru nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea companiei noastre:

  • a. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
  • b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vânzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
  • c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al companiei noastre asupra continutului. Orice utilizare a continutului site-ului nostru in alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: dpo@davexim.ro.

4. Protectia datelor cu caracter personal
Societatea trateaza cu seriozitate confidentialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidentialitate si aspectele privind modul in care Societatea prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor sunt descrise in sectiunea Politica de Confidentialitate ATUNCI CÂND UTILIZEAZA SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI NOSTRU, UTILIZATORII ACCEPTA SI SUNT DE ACORD SA RESPECTE TERMENII SI CONDITIILE PREVAZUTE IN ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, CARE FACE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII

5. Lipsa garantiei si declinarii de raspundere
Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii datelor publicate in site-ul nostru, compania noastra nu poate garanta in privinta continutului sau, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa pe site-ul nostru. In masura in care legea aplicabila permite, compania noastra nu va fi tinuta raspunzator, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzând, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si Serviciilor furnizate de compania noastra.
Compania noastra nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori Serviciilor furnizate de compania noastra. De asemenea, compania noastra nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de compania noastra pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site-ul nostru sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
In masura in care legea aplicabila permite, sunteti de acord sa exonerati de raspundere compania noastra pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor acestui set de Termeni si Conditii.

6. Forta Majora
Compania noastra, afiliatii sau, in general, furnizorii de informatie catre compania noastra nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intârziere sau eroare in continutul furnizat, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa companiei noastre. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la compania noastra, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele companiei noastre, erorile de operare, greva, etc.

7. Diverse

7.1. Schimbarea termenilor prezentului acord
SOCIETATEA ISI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII (ex: PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBARILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLATIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII VOR FI NOTIFICATI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZARI / MODIFICARI IN SETUL DE TERMENI SI CONDITII SI LI SE VA SOLICITA SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA SETUL DE TERMENI SI CONDITII ACTUALIZAT. REFUZUL DE A ACCEPTA SETUL DE TERMENI SI CONDITII ACTUALIZAT VA ATRAGE INCETAREA CONTRACTULUI CU SOCIETATEA, IAR UTILIZATORII NU VOR MAI PUTEA UTILIZA SITE-UL NOSTRU SI/SAU SERVICIILE SOCIETATII.
De asemenea, unele servicii oferite de compania noastra pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesati inainte de folosirea serviciului.

7.2. Publicitatea Si continutul furnizat de alte parti
Parti ale continutului inclus in cadrul site-ului nostru pot sa fie furnizate de terte persoane cu care compania noastra are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului site-ului nostru pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Compania noastra nu este responsabila in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, compania noastra nu este responsabila asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

7.3. Notificari
Orice notificare catre compania noastra trebuie trimisa in scris, prin e-mail, prin intermediul postei sau al faxului. Cu exceptia cazului in care Utilizatorul comunica orice modificare, notificarile vor fi transmise la datele de contact furnizate de Utilizator, iar respectivele notificari vor fi considerate primite de catre Utilizator.

7.4. Legea aplicabila si jurisdictie
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor competente de la sediul companiei noastre.

05.05.2019


Evenimente / Promotii

Oferta speciala
Clupa forestiera 1 m + ruleta forestiera 15 m bonus.


CONTACTATI-NE ! 
Va garantam cel mai bun raport calitate/pret.